Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A MIMU-RÓL

Kezdjük az elején... igazából a kislányom tehet mindenről  laugh Ő ihletett, és a mai napig az ő szokásai, fejlődése ébreszt rá új dolgokra, születnek az új termékek.

Miután kitaláltam, hogy igen, ez az a vállalkozás, amit úgy érzem, szívvel-lélekkel tudnék csinálni, sokat gondolkoztam, mi is legyen a neve. Kis tündérkénket Mirát, egyszer "véletlenül" úgy becéztem Mimu. Nem sokkal később el is döntöttem, ez lesz az, ez lesz az én kis üzletemnek a neve!

Mint minden anyuka, én is a lehető legjobbat szertném gyermekemnek, de ez így is van rendjén. Ezért csak az SGS (Socíété Générále de Surveillance) és FDA (Food and Drug Administration) által bevizsgált BPA, nehézfém-, latex-, károsanyag mentes, minőségi alapanyagokból készítem az összes termékemet, legyen szó cumiláncról, rágcsaláncról, karkötőről, kulcstartóról, stb. 

             

Minden új terméket, új alapanyagot tesztelünk. Képzelhetitek, milyen vicces volt például, amikor a férjemmel ezerrel rágtuk a gyöngyöket, megbizonyosodva arról, hogy ebből ugyan nem lehet kiharapni egy darabot sem! Vagy amikor sógoromat megkértem, próbálja meg szétszedni/széttörni a műanyag csatot... nem sikerült neki sem!  smiley 

A zsinórok, amikre fűzöm a gyöngyöket selyemből készülnek, amiket egy felnőtt ember sem tud elszakítani, nem hogy egy kisbaba.

A cumiláncok, rágcsaláncok végén található, könnyen rögzíthető műanyag klipsz segítségével nem kell attól félned, hogy kisbabád a cumiját/rágcsáját elhagyja, elejti, piszkos lesz.

Úgy gondolom, mi sem bizonyítja jobban azt, hogy biztos vagyok abban, a termékeimet a lehető legbiztonságosabbra készítem, hogy Mira éjjel-nappal (na jó, hál' Istennek éjjel nem  laugh ) nyúzza a neki készített darabokat. 

A láncok segítik a babák fogzás okozta tüneteinek enyhítését, mind emellett szuper kis játék is nekik, ami fejleszti a finommotorikus készségeiket. 

Igyekeztem, és nap mint nap azon igyekszem, hogy ízléses, modern, divatos és egyedi Mimukat készítsek, amik nem csak hasznosak, hanem a kis mini manótok szettjeit is feldobhatjátok vele. 

A termék paletta folyamatosan bővül, sok-sok új terméket fogok Nektek nem sokára bemutatni.

Legyen csodás napotok! 

Anna

                                                 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.